YOUNG CHARLY'S MANIER
OM U TE BEDANKEN

De Open Bottle Days zijn onze manier om u te bedanken voor het vertrouwen dat u dagelijks in ons stelt. Naar goede gewoonte toveren we onze magazijnen ook dit jaar om tot het epicentrum voor de Belgische wijnliefhebber.

Wat maakt van de Open Bottle Days een niet te missen event?

1. Tijdens de Open Bottle Days staan de wijnbouwers zelf klaar om u te ontvangen. Wijn is hun raison d’être en die passie delen ze graag met u. Zo krijgt u het verhaal achter elke wijn uit eerste hand, maar vooral recht uit het hart.

2. Een opendeur zou geen opendeur zijn zonder een extraatje voor de bezoekers: We halen het onderste uit de kan (decanteerkaraf), zodat u kan genieten van uitzonderlijke kortingen op de producten van aanwezige domeinen.

3. De wijnen die u tijdens de Open Bottle Days bestelt kan u direct mee naar huis nemen! Terwijl we uw bestelling klaarzetten, kan u nog een laatste wijn proeven of de benen even laten rusten in de Young Charly-lounge.UNCORK THE LEGENDS

Dit jaar maakt u tijdens de Open Bottle Days kennis met meer dan 320 verschillende wijnen, versterkte wijnen en spirits. Uit alle windrichtingen en in alle prijsklassen.

Sinds de vorige editie van de Open Bottle Days is ons gamma weer fors uitgebreid. Een uitgelezen kans dus om kennis te maken met allerlei nieuwigheden:

  • Viña Tondonia - Traditiegetrouwe Rioja.
  • Mas Gabinèle - Uitzonderlijke Faugères
  • Château Vieux Moulin - Tophuis uit Corbières.
  • Valle Reale - Biowijnen uit de Abruzzen.
  • Gesellmann - Oostenrijks meester van Blaufränkisch.

OVER YOUNG CHARLY

Met meer dan 2000 verschillende kwaliteitswijnen en exclusieve geestrijke dranken in voorraad, is Young Charly dé toonaangevende handelaar van België. Het succesverhaal van Young Charly is opgebouwd rond drie pijlers: passie voor wijn, de keuze voor kwalitatief hoogwaardige producten en een uitstekende service.

Vandaag importeert en verdeelt Young Charly wijnen en sterke dranken uit onder meer Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Duitsland en Oostenrijk. Om de liefhebber van kwaliteitswijnen steeds opnieuw te verrassen, wordt er uitsluitend samengewerkt met wijnbouwers die respect hebben voor het vak, het terroir en het eindproduct.

Young Charly houdt de vinger aan de pols en volgt nauwgezet internationale tendensen op. Zo groeide het aanbod veganistische, biodynamische en low-alcohol wijnen de laatste tijd aanzienlijk.


Open Bottle Days

Open Bottle Days is Young Charly’s manier om wijnliefhebbers, wijnbouwers en horeca-professionals samen te brengen. Door proeverijen, informele contacten en verschillende randactiviteiten leren deelnemers Young Charly’s gamma uit eerste hand kennen.

Contact

Young Charly
Antwerpsesteenweg 61
2630 Aartselaar

+32 (0)3 646 38 49